Welkom bij Gerritsen Bewind

Hét bewindvoerderskantoor voor beschermingsbewind, schuldhulpverlening, budgetbeheer en budgetcoaching. Uw geldzaken veilig en professioneel behartigd!

Budgetbeheerder Gerritsen Bewind

Lukt het u niet altijd even goed om uw financiën op orde te houden? Kampt u met schulden of bent u bang dat dit gaat gebeuren, bijvoorbeeld vanwege een beperking? Dan kunt u ervoor kiezen uw financiën (tijdelijk) over te dragen aan een budgetbeheerder. Iedere particulier in Nederland kan terecht bij mij, Gerritsen Bewind, voor deskundig budgetbeheer en desgewenst budgetcoaching. Zo hoeft u zich hier in de toekomst geen zorgen meer over te maken.

Wat is budgetbeheer?

Bij budgetbeheer wordt, op uw verzoek, het beheer van uw inkomen en uitgaven volledig van u uit handen genomen. Er kunnen talloze redenen zijn om hiervoor te kiezen. Misschien lopen de rekeningen in rap tempo op en weet u niet waar u moet beginnen met afbetalen. Het is dan vaak een grote opluchting om de zorg voor de afbetalingen uit handen te geven aan een specialist. Maar het kan ook zijn dat u niet in staat bent om zelf goed voor uw geld te zorgen, bijvoorbeeld door een beperking. Door uw geld in beheer te brengen bij een budgetbeheerbureau als Gerritsen Bewind voorkomt u dat u in de financiële problemen raakt.

Als budgetbeheerder draag ik zorg voor al het geld dat binnenkomt en uitgaat. Allereerst vraag ik u al uw financiën op tafel te leggen. Rekeningen, belangrijke stukken, gegevens, noem maar op. Hiermee breng ik uw situatie in kaart. Vervolgens stel ik samen met u een budgetplan op waarin afspraken worden vastgelegd omtrent uw budget. Zo bepalen we bijvoorbeeld een vast bedrag per maand als leefgeld. Dit bedrag stort ik op uw leefgeldrekening. Daarnaast zorg ik dat vaste lasten en inkomende rekeningen betaald worden via een beheerrekening. En ook voor onvoorziene uitgaven en nooduitgaven reserveer ik natuurlijk een budget. Zo schep ik weer orde in uw financiën en hoeft u zich hier (tijdelijk) geen zorgen over te maken. U blijft overigens zelf verantwoordelijk en geeft de hulpverlener geen bevoegdheden buiten een machtiging bij de bank. Ook kunt u altijd inzien welke betalingen de budgetbeheerder met uw geld doet.

Vrijwillige hulp

Bij deze vorm van hulp bij geldzaken staat u niet onder bewind, maar is alleen uw geld in beheer van een derde, in dit geval budgetbeheerkantoor Gerritsen Bewind. U geeft zich voor het budgetbeheer dus vrijwillig op. Bovendien kunt u op elk moment stoppen met het budgetbeheer. Wel is het belangrijk dat u 100% eerlijk bent over uw financiën, zodat ik u echt goed en grondig kan helpen.

Uitgebreid met budgetcoaching

Het budgetbeheer breid ik eigenlijk altijd uit met budgetcoaching. Hierbij geef ik u hulp bij budgetteren en laat ik u zien wat u kunt doen om uw financiën gezond te houden. Ook denken we samen na over wat precies de reden is dat uw financiën beheren voor u lastig is. Zo kan ik u gericht helpen en kunt u in de toekomst goed voor uw financiën blijven zorgen. Hoe fijn zou dat zijn?

Uw budget laten beheren door budgetbeheerder Gerritsen Bewind uit Flevoland? U kunt mij bellen voor een eerste afspraak van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 11:00 uur via tel. 085-8885671. Buiten deze tijden kunt u het aanmeldingsformulier invullen. U krijgt binnen 2 werkdagen antwoord, zodat we gauw aan de slag kunnen.

Meer weten?

Neem contact op met Gerritsen Bewind!