Welkom bij Gerritsen Bewind

Hét bewindvoerderskantoor voor beschermingsbewind, schuldhulpverlening, budgetbeheer en budgetcoaching. Uw geldzaken veilig en professioneel behartigd!

Beschermingsbewindvoering

Maak uw financiën weer stabiel en pak uw schulden aan dankzij de beschermingsbewindvoering van Gerritsen Bewind. Uw budget weer op orde!

Lees meer

Schuldhulpverlening

Schakel Gerritsen Bewind in en zie weer de mogelijkheid om uit uw schulden te komen. Dé oplossing wanneer u hulp bij schulden nodig heeft.

Lees meer

Bewindvoerderskantoor Gerritsen Bewind: financiële zorg

Hebt u financiële problemen of lukt het u niet goed om financieel gezond te blijven/worden? Bewindvoerderskantoor Gerritsen Bewind staat klaar voor particulieren in heel Nederland met deskundige financiële hulp. Ik help u stap voor stap naar een leven zonder financiële problemen – ook wanneer u door een verstandelijke of fysieke beperking simpelweg niet in staat bent om zelf goed voor uw geld te zorgen. Dat is weer een zorg minder!

Voor veilige en goede geldzaken

Bewindvoerderskantoor Gerritsen Bewind richtte ik, Egbert Gerritsen, op in 2013. Het doel was toen, en is nog altijd, om mensen echt verder te helpen op financieel en sociaal vlak. Tegenwoordig komen namelijk steeds meer mensen in de financiële problemen terecht. Dat kan allerlei redenen hebben: niet goed met geld om kunnen gaan, een heftige gebeurtenis, een psychische of lichamelijke beperking waardoor het gewoon heel lastig is om vat op uw geld te houden. Wanneer iemand in de financiële problemen zit, kan het heel lastig zijn eruit te komen. U kunt er bovendien somber van worden en erg gestrest. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat uw financiën nog best op orde zijn, maar dat het vanwege uw beperking een extra grote uitdaging is om het zo te houden. Het is daarom fijn om te weten dat u terecht kunt bij Gerritsen Bewind.

Ik bied u financiële hulp in de vorm van creatieve oplossingen. Ook leer ik u in de toekomst beter om te gaan met uitdagende situaties, zodat u uw financiën gezond kunt houden. Indien nodig behartig ik bovendien uw belangen bij derden, zoals schuldeisers, zodat u op een veilige manier stap voor stap richting gezonde financiën kunt werken.

Meer dan financiële hulp

Bij financieel kantoor Gerritsen Bewind kunt u terecht voor onder meer beschermingsbewind, schuldhulpverlening en budgetbeheer. Dat betekent dus dat Gerritsen Bewind uw bewindvoerder, schuldhulpverlener en budgetbeheerder in één is. Daar komt nog eens bij dat ik het vanuit mijn financiële instelling belangrijk vindt om naast de financiële hulpverlening te kijken naar waarom het voor u wat lastig is om overzicht te houden in uw financiën, zodat u uw financiën ook in de toekomst gezond kunt houden. Door middel van budgetcoaching help ik cliënten daarnaast op weg om zelf weer de geldzaken te kunnen regelen. De hulp van de budgetcoach maakt overigens onderdeel uit van alle bovengenoemde diensten.

Verlangt u naar een betere en rustigere financiële situatie? Bereik eindelijk rust door contact te zoeken met bewindvoerderskantoor Gerritsen Bewind uit Flevoland. U bereikt mij door van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 11:00 uur te bellen naar 085-8885671. Het contactformulier buiten deze tijden invullen is natuurlijk ook mogelijk. Ik zal spoedig terugkomen op uw bericht.

Meer weten?

Neem contact op met Gerritsen Bewind!