Welkom bij Gerritsen Bewind

Hét bewindvoerderskantoor voor beschermingsbewind, schuldhulpverlening, budgetbeheer en budgetcoaching. Uw geldzaken veilig en professioneel behartigd!

Hulp bij schulden door Gerritsen Bewind

Hebt u last van financiële problemen? Wanneer de schulden oplopen, kan het erg lastig zijn om zelf uit deze vervelende situatie te komen. Bovendien kunt u zich er somber en gestrest door voelen. Daarom kunt u gebruikmaken van hulp bij schulden door Gerritsen Bewind. Er wordt orde geschept in uw financiën en uw schuldhulpverlener betaalt uw schulden stap voor stap af. Zo geeft u de zorg voor uw financiën tijdelijk uit handen. Wat een opluchting!

Hulp bij al uw financiële problemen

Heeft u allerlei leningen, openstaande rekeningen en post die maar blijft liggen? En ziet u door de bomen het bos niet meer? Gun uzelf eindelijk rust en zoek professionele hulp bij uw schulden aflossen. Vanuit Gerritsen Bewind neem ik de zorg voor uw achterstanden van u uit handen, zodat u zich hier niet meer om hoeft te bekommeren. Stap voor stap werk ik openstaande rekeningen weg en help ik u zo richting een gezonde financiële situatie.

Heel veel mensen kampen tegenwoordig met schulden, dus het zoeken van hulp bij geldproblemen is al lang geen taboe meer. Wat de reden is van uw oplopende rekeningen, maakt dan ook niet uit. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u veel meer uitgeeft dan er binnenkomt. Een psychische, verstandelijke of lichamelijke beperking kan ook een rol spelen. Naast hulp bij schuld kan ik u dan eventueel ook voorzien van budgetbeheer – zo geeft u de zorg voor uw financiën helemaal uit handen.

Schuldhulpverlening op maat

Per situatie bekijk ik welke hulp bij financiële problemen het beste bij de cliënt past. Zodra ik samen met u een traject heb bepaald, richt ik mij op het stabiel maken van de situatie. Vervolgens pak ik de schulden aan. Door middel van budgetcoaching help ik u te achterhalen waar u in het verleden de mist in ging, zodat u uw financiën in de toekomst gezond kunt blijven houden. In sommige gevallen, zoals bij een grotere schuld, is het nodig een aanvraag te doen bij een schuldhulpinstantie. Ik zal u hierover adviseren, indien nodig.

Wilt u zich aanmelden voor deskundige schuldhulp? Of hebt u vragen over de hulp bij schulden? Bel schuldhulpverlener Gerritsen Bewind uit Flevoland van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 11:00 uur via het telefoonnummer 085-8885671. Een berichtje sturen kan ook, via het aanmeldingsformulier. Ik kom zo snel mogelijk op uw verzoek terug.

Wilt u zich aanmelden voor schuldsanering? Bel schuldhulpverlener Gerritsen Bewind uit Flevoland van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 11:00 uur via het telefoonnummer 085-8885671. Hierbuiten bereikt u het kantoor voor schuldhulpsanering via het aanmeldingsformulier. Meer informatie over de hulp bij schuld vraagt u evengoed op via een van deze wegen. Uiteraard krijgt u te allen tijde spoedig antwoord.

Meer weten?

Neem contact op met Gerritsen Bewind!